З вітамінізованою олією «Щедрий Дар» навіть сирні кульки у фритюрі корисні!
Отже, беремо:
Твердий сир
300 г
Куряче яйце
1 шт.
Борошно
столова ложка з гіркою
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
4 ст. л.
Щоб вийшло класне тісто, поєднуємо дрібно натертий сир та борошно з яйцем. Розмішуємо та формуємо з тіста кульки. Як набереться їх багацько, кидаємо кульки у фритюр та обсмажуємо до золотистої скоринки. Готово? Смачного!
Смачненьке, але корисне? Це можливо — вітамінізована олія вам вам у поміч!
Щоб приготувати кабачкові оладки, ми беремо:
Кабачки
2 шт.
Яйця
2 шт.
Борошно
3 ст. л.
Йогурт або сметана
1 ст. л.
Ріпчаста цибуля
1 шт.
Зелень та спеції
за смаком
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
25 мл
Отже, спочатку змішуємо подрібнені кабачки з цибулею, щоб через 20 хвилин злити з них зайвий сік через сито. Додаємо в отриману масу яйця, борошно і ложку йогурту, посипаємо зеленню та спеціями. На розігріту сковороду вливаємо вітамінізовану олію «Щедрий Дар» і смажимо до готовності. Готово? Смачного!
Супчик — це завжди корисно. А корисний суп на вітамінізованій олії — це комбо!
Отже, беремо:
Помідори
500 г.
Рис
150 г.
Вода
50 мл
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Коренева петрушка
1 шт.
Селера
1 шт.
Сметана, сіль та перець
за смаком
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
1 ст. л.
Що робимо:
Наливаємо в каструлю масло і кидаємо туди порізані помідори. Заливаємо водою, щоб тушкувати на середньому вогні 5 хвилин під кришкою. Пропускаємо цю масу через сито. У той же час смажимо на вітамінізованій олії подрібнені цибулю, моркву, петрушку і селеру. Заливаємо овочі бульйоном, а через 15 хвилин додаємо 150 грамів рису, а ще через 15 — засмажку з цибулі й томатного пюре. Додаємо сметану, сіль і перець. Доводимо до кипіння. Вийшло? Смачного!
Нарешті страви з приставкою «фрі» можуть бути корисними! Приготуйте гарбуз фрі на вітамінізованій олії «Щедрий Дар» та переконайтеся!
Ми беремо:
Гарбуз
300-400 г
Мед
1 ч. л.
Спеції
за смаком
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
4 ст. л.
Для того щоб вийшов класний соус, змішуємо мед, спеції і олію. Гарбуз миємо, чистимо і нарізаємо, як картоплю фрі. Нарізаний гарбуз поливаємо соусом. Даємо настоятися, після чого запікаємо гарбуз у духовці 30 хвилин за температури 180 °С. Смачно? Корисно!
Цікавий факт: ці котлети можна їсти після шостої вечора і особливо не хвилюватися.
Нам потрібно взяти:
Гарбуз
1 кг
Вершки
1 ч. л.
Яйця
3 шт.
Манка
2 ст. л.
Цукор
1 ст. л.
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
4 ст. л.
Подрібнені сухарі для панірування
на око
Усе взяли? Тоді почнемо:
Гарбуз миємо й натираємо на крупній тертці. Натертий гарбуз виділяє багато соку — віджимаємо його. Віджали? Тепер додаємо до гарбуза цукор, манку, яєчні жовтки і все перемішуємо. Яєчні білки і сухарі розподіляємо у дві тарілки, де будемо обвалювати котлети. Формуємо котлетки, занурюємо в білок і сухарі. Коли котлеток стане багато — обсмажуємо їх у рослинній олії.
Вийшло? Смачного!
Якби італійці знали про вітамінізовану олію «Щедрий Дар», вони б готували ризото лише на ній!
Нам потрібно взяти:
Креветки
200 г
Рис
300 г
Цибуля
1шт.
Часник
2 зубчика
Вершки 20%
150 мл
Сир
скільки не шкода
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
15 мл
Давайте готувати!
Спочатку очищуємо креветки, залишаємо їх м’ясо в окремій тарілці, а голови та панцирі відварюємо в 1 літрі води. Цибулю та часник смажимо на олії «Щедрий Дар». Кидаємо на пательню креветки і через 2 хвилини виймаємо. Засипаємо рис на пательню та обсмажуємо протягом 2-3 хвилини, час від часу додаючи креветковий бульйон. Через 15-20 хвилин рис майже готовий! Додаємо до нього обсмажені креветки, заливаємо вершками та посипаємо тертим сиром. Беліссімо!
Паштет – саме та страва, яку краще приготувати самому, аніж купувати в магазині. Особливо якщо вдома є «Щедрий Дар».
Щоб приготувати паштет із курячої печінки, нам знадобиться:
Куряча печінка
500 г
Цибуля
1шт.
Яйця
2 шт.
Сметана
1 ст. л.
Коньяк
3 ст. л.
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
1 ст. л.
Готуємо! Перш за все потрібно подрібнити печінку й цибулю в блендері. Консистенція стала однорідною? Чудово! Тоді додаємо яйця, сметану, олію, сіль та приправи. Знову вмикаємо блендер, додаємо коньяк та гарно перемішуємо. Всю цю масу виливаємо в форму, накриваємо фольгою та ставимо в розігріту до 180 °С духовку на 1 годину. Година пройшла? Залиште паштет у духовці ще на 15 хвилин. Після цього паштет можна ставити в холодильник та насолоджуватися його смаком уже через 8 годин!
Цікава статистика: у 99% домогосподарок, які готують качину грудку на вітамінізованій олії «Щедрий Дар», чоловіки стають щасливішими.
Для приготування страви нам знадобиться:
Качина грудка
1 шт.
Фенхель
10 г.
Апельсиновий сік
100 мл
Цукор
за смаком
Бальзамічний оцет
20 мл
Сіль, перець та спеції
за смаком
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
30 мл
Можемо готувати!
Отже, спочатку ми змащуємо качину грудку сіллю з перцем і вітамінізованою олією «Щедрий Дар». Через п'ять хвилин можна ставити в духовку — на 10-15 хвилин за температури 120 °С. За цей час можемо приготувати соус. Щоб він вийшов смачним, обсмажуємо нарізаний фенхель у вітамінізованій олії «Щедрий Дар», додаємо цукор, апельсиновий сік і бальзамічний оцет. Доводимо консистенцію на сковороді до стану сиропу і додаємо шматочки апельсина, спеції і перець. Не забувайте про качку в духовці! Саме час її виймати, нарізати на скибочки і полити соусом!
Відчуваєте цей аромат? Смачного!
Один інгредієнт, одна олія і безліч вітамінів — це ідеальна вечеря!
Для приготування запеченої капусти нам потрібні:
Білокачанна капуста
1 качан
Суміш перців (сіль, перець, кмин, італійські страви і т.д.)
за смаком
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
50 мл
А приготуємо ми її ось так:
Спочатку нарізаємо капусту кільцями 1,5 см. Потім натираємо кільця з обох сторін спеціями. Змащуємо пергамент вітамінізованою олією «Щедрий Дар» і викладаємо на нього кільця капусти. Випікаємо капусту протягом 40 хвилин за температури 180 °С.
Якщо вам раптом набрид звичайний рецепт кукурудзи, ми знаємо, як його урізноманітнити. Погляньте!
З інгредієнтів беремо:
Кукурудза
скільки з’їсте одразу
Сир «Пармезан»
якнайбільше
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
20 мл
Для початку робимо все так, як і раніше, — варимо качани кукурудзи до готовності. Потім розігріваємо олію «Щедрий Дар» на сковороді й обсмажуємо кукурудзу з усіх боків по 2-3 хвилини. Готову кукурудзу посипаємо тертим Пармезаном.
Готові качани посипаємо тертим Пармезаном. Смачно! Правда? :)
Горішки зі згущеним молоком здатні пробуджувати в пам'яті солодкий смак дитинства, а вітамінізована олія — насичувати його користю!
Отже, ми беремо:
Масло вершкове
230 г
Борошно
3 склянки
Сметана
100 мл
Цукор
0,5 склянки
Оцет
0,5 ч. л.
Сода
0,5 ч. л.
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
250 мл
Варене згущене молоко
скільки влізе
А тепер готуємо! Спочатку змішуємо вершкове масло, цукор, борошно і сметану, та соду погашену оцтом. Слідкуйте, щоб тісто було м'яким. Розігріваємо горішницю і змащуємо форми олією «Щедрий Дар». Ліпимо кульки з тіста і заповнюємо ними форму. Як тільки кульки підрум'яняться, даємо їм охолонути. А потім просто наповнюємо горішки згущеним молоком і об'єднуємо половинки.
Закон підлості №213: коли хочеться чогось солоденького, зазвичай нічим поласувати. Це неправильно. Давайте приготуємо домашню шоколадну пасту?
Нам знадобляться:
Молочний шоколад без наповнювача
2 плитки
Фундук
200 г
Цукрова пудра
4 ст. л.
Какао-порошок
2 ст. л.
Вітамінізована олія «Щедрий Дар»
3 ст. л.
Ваніль
маленька дрібочка
Для початку ми сушимо на пательні фундук, після чого подрібнюємо його в блендері. Розтоплюємо плитки шоколаду на водяній бані й додаємо горіхи. Змішуємо олію «Щедрий Дар», цукрову пудру, какао-порошок та ваніль. Усю цю масу додаємо до шоколаду та гарненько розмішуємо. Паста готова! Ласуйте!